Zaproszenie na Romantyczny

♥Walentynkowy Weekend♥

w Hotelu ***Best Inn w Bydgoszczy 15-17.02


Propozycja nr 1


Pakiet weekendowy STANDARD:


Zameldowanie – piątek 15.02.2019 od godziny 12.00  

  1. Walentynkowa róża dla Niej

  2. Romantyczna kolacja dla dwojga

  3. Pokój dwuosobowy standard

Sobota 16.02.2019

  1. Śniadanie 

  2. obiad 

  3. Udział w Walentynkowym Balu Karnawałowym – szczegóły balu  

  4. Pokój dwuosobowy standard 

Niedziela 17.02.2019

  1. śniadanie 

Wymeldowanie do godziny 12.00 


Cena pakietu weekendowego STANDARD dla dwojga wynosi 500 zł/parę:


Propozycja nr 2


Pakiet weekendowy PREMIUM dla dwojga zawiera:


 

Zameldowanie – piątek 15.02.2019 od godziny 12.00  

  1. Walentynkowa róża dla Niej

  2. Romantyczna kolacja dla dwojga

  3. Apartament dwuosobowy z jacuzzi

Sobota 16.02.2019 

  1. Śniadanie 

  2. obiad 

  3. Udział w Walentynkowym Balu Karnawałowym – szczegóły balu  

  4. Apartament dwuosobowy z jacuzzi

Niedziela 17.02.2019 

  1. śniadanie 

Wymeldowanie do godziny 12.00 


Cena pakietu weekendowego PREMIUM wynosi 600 zł/za parę:


Rezerwacje i dodatkowe informacje: Recepcja@bestin.pl

rezerwacje telefoniczne tel: 695 777 327 ,  52 379 91 61, 601662204, 605688328


Numer konta do wpłat zaliczek na bilety :

40114020040000310225354650

IBAN: PL40114020040000310225354650

BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK


4 Propozycje menu Uroczystej Kolacji Walentynkowej

do wyboru , dotyczy zarówno oferty STANDARD I PREMIUM


PROPOZYCJA MENU 1

Na dobry początek

Barszcz z kołdunami

Danie główne

Kaczka kandyzowana podawana z buraczkami i ziemniakami

Słodkie zakończenie

Szampańska galaretka z owocami

Lampka czerwonego lub białego wina

PROPOZYCJA MENU 2

Na dobry początek

Krem szparagowy z migdałami

Danie główne

Pierś z kurczaka faszerowana grzybami podawana z makaronem tagliatelle, sałatką z pomidorów i avocado

Słodkie zakończenie

Pana Cotta z sosem malinowym

Lampka czerwonego lub białego wina

PROPOZYCJA MENU 3

Na dobry początek

Krem pomidorowy z nutą pesto bazyliowego

Danie główne

Pieczony pstrąg w marynacie ziołowej z masłem cytrynowym, podawany z warzywami na parze i pieczonymi ziemniakami

Słodkie zakończenie

Zimny całusek lodów z gorącymi malinami

Lampka czerwonego lub białego wina

PROPOZYCJA MENU 4

Na dobry początek

Rosół z domowym makaronem

Danie główne

Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim podawane z karmelizowanym jabłkiem, sałatką i puree ziemniaczanym

Słodkie zakończenie

Gruszka piękna Helena

Lampka czerwonego lub białego wina


 

Rezerwacje i dodatkowe informacje: Recepcja@bestin.pl

rezerwacje telefoniczne tel: 695 777 327 ,  52 379 91 61, 601662204, 605688328

Numer konta do wpłat za rezerwację:

40114020040000310225354650

IBAN: PL40114020040000310225354650

BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK

walentynkowy weekend2-1walentynkowy weekend2-2